Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Vår Personuppgiftspolicy

 

Kort om GDPR

Dataskyddsförordningen även förkortad GDPR (The General Data Protection Regulation) är en lag som gäller för EU/EES-området och har varit i kraft sedan 25 maj 2018. Den ger ett modernare regelverk som hjälper oss hantera personuppgifter på ett säkrare sätt i vårt idag digitala samhälle.

Detta reglerar kontrollen av personuppgifter och ger privatpersoner mer rättigheter i insynen vad personuppgifterna används till och vad som lagras.

 

Hantering av personuppgifter hos Svetsteknik i Kristianstad AB

Hos oss på Svetsteknik i Kristianstad AB så har vi tagit detta på stort allvar och vill försäkra er om att vi hanterar era uppgifter på ett säkert sätt.

När vi har en relation med kunder, återförsäljare eller samarbetspartners så använder vi oss av tydliga riktlinjer på hur era personuppgifter hanteras hos oss.

 

Personuppgifter

De personuppgifter som vi lagrar hos oss har ni lämnat in via telefon, e-post, registrering via vår hemsida eller i vår butik. Vi samlar inte in någon mer data kring dig än det ni överlämnar i någon av ovan transaktioner.

Vår e-handel/webbsida använder cookies för att samla in information kring hur webbplatsen används. Detta görs för att vi ska kunna se trafikflöde och ge er en snabbare upplevelse. Dessa uppgifter är inte personrelaterade och kan inte användas mer än i statistiskt syfte.

 

När använder vi personuppgifter?

  • Vi använder personuppgifter vid försäljning av våra produkter eller tjänster.
  • Vi använder personuppgifter vid marknadsföring av våra produkter eller tjänster.

 

Hur länge lagrar vi personuppgifter?

Vi lagrar personuppgifter i två nivåer. Vi lagrar uppgifterna så kort tid som vi möjligt.

Nivå 1

Om ni har ett konto hos oss på vår e-handel så lagras era uppgifter hos oss för att kunna identifiera er i vårt system. Om kontot aldrig handlat och senaste inloggningsdatum är 2 år tillbaka så tar vi bort uppgifterna.

Nivå 2

Om ni handlat hos oss så finns en transaktion som måste lagras enligt bokföringsregler, vilket är i minst 7 år. Därefter tittar vi på nivå 1 och kan sedan rensa bort personuppgifterna. Om ni begär att vi ska ta bort era personuppgifter så tar vi inte hänsyn till nivå 1 utan tar bort uppgifterna så fort bokföringsregleringen godkänner det.

 

Begära ut eller radera personuppgifter

Om ni önskar få fram ett underlag på lagrade personuppgifter kan ni kontakta vår kundtjänst. Om ni önskar ta bort dem gör vi det om det inte finns någon transaktion som gör oss skyldiga att lagra informationen enligt bokföringslagen, därefter tar vi bort personuppgifterna.

För att säkerställa att vi inte ger ut personuppgifterna till fel person så kommer vi be om identifikation vid supportärendet för både vår och er trygghet.

Vår Kundtjänst kan nås på:

044-28 28 00

support@svetsteknik-ksd.se

 

Denna sida uppdaterades 12 februari 2021.

 

 

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan